Darreres entrades

Remuntada sota la pluja

Views: 72

Per Bernat Oriol

El Primer Equip del FC Argentona va tornar a aconseguir aquest passat dissabte els tres punts després de superar al CF Mollet (4-2) a casa en un partit marcat per la forta pluja que va deixar el camp de futbol municipal d’Argentona en males condicions de cara practicar un bon futbol. Els locals van veure com els visitants s’avançaven en el marcador en tan sols catorze minuts, després d’un doblet per part de Juan Carlos Carrillo, jugador de l’equip vallesà, que va veure porta dues vegades de forma consecutiva en qüestió de dos minuts. El minut 28’, però, Édgar Velasco va aconseguir retallar distàncies pels quadribarrats i posar l’1-2 en el marcador, que no es va moure fins a la segona part.

A la represa, doncs, un Argentona molt diferent del de la primera meitat, va aconseguir capgirar el marcador gràcies als gols de Sergi Sánchez, de Roger Castellvell (en pròpia porta) i de nou, d’Édgar Velasco, qui va sentenciar el partit quan faltaven cinc minuts pel final dels noranta minuts.

Els tres punts van suposar un cop sobre la taula pels homes de Rafa Garro, qui segueixen segons amb 39 punts, quatre punts més que el tercer classificat, el CF Caldes, equip del qual l’Argentona té el gol average guanyat. El dissabte 16 de març, els quadribarrats visiten el Municipal Mas Oliva, on s’enfronten a l’AE Roses a partir de les tres de la tarda. En el partit de la primera volta, els argentonins van aconseguir endur-se els tres punts gràcies a un solitari gol de Kevin Velázquez (1-0).

Celebració conjunta de diversos jugadors quadribarrats. Font: Pep Morata.

CREU PELS SÈNIORS DEL CLUB BÀSQUET ARGENTONA

Els dos Sèniors A del Club Bàsquet Argentona no van aconseguir guanyar els seus respectius partits en la darrera jornada i van veure com els seus principals rivals s’escapaven en la classificació.

Per una banda, el sènior masculí va patir una dolorosa derrota a la pista del CB Vic per 82-66, que el segueix situant segon en la classificació, però ara a dues derrotes del líder, el CB Artés, que sí que va aconseguir guanyar el seu respectiu duel. Per l’altra banda, el sènior femení va caure a casa davant el CE Sant Nicolau en un partit molt disputat que es va acabar decidint als instants finals (54-58). La derrota va significar la pèrdua de la sisena plaça, ocupada justament pel CE Sant Nicolau després de guanyar a l’equip d’Albert Illa, que és ara setè a la classificació.

El dissabte 16 de març, els homes de Jordi Ventura reben la visita del CB Ciutat Vella, equip situat a la zona noble de la classificació i que a priori, els argentonins podrien aprofitar per tornar a agafar les bones sensacions dels darrers partits i tornar d’aquesta manera al camí de la victòria. Pel que fa a les jugadores d’Albert Illa, visiten la pista d’un rival directe, el Femení Osona, que és novè a la lliga amb tan sols una derrota més que les argentonines. Per tant, una derrota suposaria la pèrdua de la setena plaça a favor de les locals, mentre que una victòria distanciaria a les grogues i negres de la zona baixa i les aproparia a la part alta de la classificació.

Jugadors del Sènior Masculí A celebrant una victòria a lliga. Font: CBA.