Darreres entrades

La participació, una prioritat

Views: 45

per Josep Arenas Ponsa

La participació, una prioritat per la Llar Santa Anna

La Llar Santa Anna, el centre de dia i residència per a persones grans, emplaçat al centre de la vila, acaba de donar un pas endavant en el foment de la participació de les persones usuàries, amb la constitució d’un Consell de participació, després que celebrés eleccions el 24 d’abril.

El Consell de participació del centre servirà per informar sobre la programació de les seves activitats i rebrà anualment una memòria que contindrà l’avaluació dels resultats dels serveis i activitats, tant terapèutics, com socials, com econòmics, quan siguin de caràcter públic.

El nou Consell també podrà fer propostes per a la millora del servei i haurà de fer públics els resultats de la participació. Tanmateix podrà fer propostes sobre modificacions del règim interior, quan s’escaigui.

El Consell el formen quatre representants de les usuàries i usuaris, un representant dels familiars, una dels treballadors de la residència, un membre del Patronat de la Fundació i una representant de l’administració municipal i una altra de l’administració de la Generalitat, a més de la direcció del centre.

Un dels objectius d’aquesta participació és la implicació de tota la comunitat local argentonina en un assumpte de tanta importància, com és el manteniment i la millora d’aquest recurs social, imprescindible per a moltes de les persones grans del poble.

El nou Consell també pretén el reforçament de les xarxes de suport, tant familiars, de voluntariat, com socials. Incorporarà la veu dels residents, familiars i treballadors a la deliberació per a la presa de decisions del Patronat, amb l’objectiu d’adequar els serveis del centre a les necessitats diverses dels usuaris i a les millores de qualitat.

Josep Arenas Ponsa és el President de la Fundació Llar Santa Anna, la nostra

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobriu-ne més des de

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint