Darreres entrades

El afecto del rey

Views: 32

per Max Gómez

Aquesta vegada us faig una recomanació d’una “Kdrama“,- així s’anomenen les noves sèries coreanes– que es diu  “El afecto del Rey” (The king’s affection) i la podeu trobar a Netflix. Aquesta sèrie consta de 20 capítols d’una hora cadascun i està ambientada  en l’època de  la dinastia Joseon.

La sèrie comença narrant la història de dos germans bessons, pertanyents a la reialesa, que en el moment de néixer els separen, deixant el nen (Lee Hwi) com a príncep i la noia (Dam-yi) la foragiten.

Germà I germana es retroben casualment. Decideixen ser amics i mantenir-ho en secret fins que siguin grans.

Per desgràcia  el germà mor i la vida de Dam-yi fa un gir inesperat. la Reina decideix portar-la de nou a palau amb l’únic objectiu que es faci passar pel seu germà mort i així protegir la línia de successió. Així doncs,  Dam-yi ha d’aprendre moltes coses noves i s’ha d’ adaptar a la nova situació com a home. Els problemes sorgeixen quan s’enamora d’un noi.

Crec que “El afecto del Rey” descriu molt bé el periòde històric de Corea d’aquell moment, amb una ambientació i vestuari excel·lents. També cal remarcar les actuacions dels actors i l’actriu que fa de princep.

La trama argumental de “El Afecto del rey” enganxa des del primer capítol i té el to romàntic que tenen totes les “Kdramas” sense caure en excessos. Així doncs, és una bona sèrie per aquells que els agradin les històries d’amor i els temes històrics.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobriu-ne més des de

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint