Darreres entrades

Qui som?

és un mitjà digital que vol difondre les activitats culturals que es fan a Argentona  alhora que donar a  conèixer els seus autors.

prové de la capçalera de la revista “Llaç” que l’entitat Llaç d’Amistat publicava a finals dels anys 70 I inicis dels 80 i se li afageix el prefix en- per refermar la idea de ser un digital i facilitar que tothom hi pugui entrar.  La revista digital continua vinculada a l’entitat Llaç d’Amistat.

disposa d’una redacció multimèdia coordinada per Jaume Buera i Montse Rodó,amb un grup de col·laboradors asidus  i d’altres esporàdics que aporten els seus articles.

La funció dels enllaços que apareixen en algunes de les entrades és la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre el tema a Internet, on podrà ampliar les dades ofertes en aquest digital.

no serà en cap cas responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços hipertextuals, ni tampoc ha de subscriure les opinions expressades pels col·laboradors en els articles d’opinió o les opinions expressades en els fòrums pels usuaris.

L’opinió del mitjà s’expressa únicament a través de l’Editorial.

Si voleu contactar amb nosaltres per a qualsevol suggeriment ens podeu enviar un correu a  cartesenllac@gmail.com