Darreres entrades

El primer punt de molts

Views: 3

per Bernat Oriol

El Primer Equip del FC Argentona va veure com el CE Bescanó empatava el partit en els instants finals de la primera jornada del campionat (1-1)

Els argentonins, que es van avançar en el marcador gràcies a un gol de David Yustos en el minut trenta-vuit, van acabar empatant el matx després que Josep Piany, en el darrer minut de partit, marqués el definitiu gol de l’empat pels visitants.

Un empat que va deixar un regust amarg, ja que els quadribarrats ja es veien amb els primers tres punts de la temporada. Així tot, el tècnic del conjunt local, Rafa Garro va mostrar-se satisfet amb el joc del seu equip i un cop analitzat el partit, va afirmar que les sensacions post-partit eren més que positives.

L’onze que va presentar el FC Argentona davant el CE Bescanó.

L’Argentona, que va estrenar nova equipació, tornarà a fer-ho aquest dissabte 28 de setembre a partir de les cinc de la tarda davant l’Esport Club Granollers, un dels rivals més complicats de la categoria i candidat a l’ascens després del seu descens la temporada passada. El conjunt vallesà visita la ZEM Raül Paloma en motiu de la segona jornada de la Primera Catalana després de vèncer al camp de la UE Torroella per un gol a dos.

Els argentonins, per la seva banda, disputen la seva segona jornada consecutiva a casa, ja que el Granollers, per motius d’obres a les seves instal·lacions no pot jugar encara al seu camp. A més a més, la següent jornada, la número tres, el conjunt de Rafa Garro tornarà a jugar com a local, en aquest cas, davant la UE Mollet.

La tarda de dissabte es preveu apassionant pels amants del futbol i del club argentoní, ja que com a primer plat tindran al Primer equip i com a segon, al filial del club, que rep l’Aristoi Academy després d’haver sumat la primera victòria dissabte passat davant el CF Montornés (1-7) a Quarta Catalana.