Darreres entrades

L’Argentona venç i convenç

Views: 8

per Bernat Oriol

El conjunt de Rafa Garro suma la primera victòria de la temporada davant l’Esport Club Granollers (2-1) en un gran partit dels quadribarrats

L’Argentona segueix sense conèixer la derrota en aquest inici de temporada després de vèncer el passat dissabte. Els argentonins, que van superar al Granollers, un dels rivals més complicats de la categoria, ja sumen quatre punts de sis possibles en dues jornades.

Aquest cap de setmana, de nou a la ZEM Raül Paloma, el conjunt de Rafa Garro buscarà la segona victòria consecutiva davant el CF Mollet en partit corresponent a la tercera jornada del grup 1 de la Primera Catalana. A partir de les cinc de la tarda, els quadribarrats tornaran a comptar amb el suport del poble per intentar sumar tres punts de nou, davant d’un Mollet que suma tres punts després de vèncer a la UE Torroella al cap de setmana passat.

Davant el Granollers, el camp va tornar a presentar una gran entrada, i és que el gran rendiment de la temporada passada ha enganxat als aficionats argentonins, que segueixen animant al conjunt de Garro.

Els jugadors de l’Argentona celebrant el gol de Víctor Yustos

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *