Darreres entrades

EL FC ARGENTONA SUMA LA SISENA CONSECUTIVA

Views: 117

Els de Rafa Garro van tornar a guanyar i ja sumen sis triomfs consecutius després de vèncer al CE Banyoles

per Bernat Oriol

Nova victòria pel conjunt quadribarrat, que ja n’acumula sis de consecutives i vuit jornades sense conèixer la derrota. Aquest passat dissabte 23 de març, el conjunt dirigit per Rafa Garro va superar al Club Esportiu Banyoles a casa gràcies als gols de l’argentoní Èric Lobato i de “Badre” (2-1).

Els tres punts serveixen per mantenir la segona posició una jornada més, amb quaranta-cinc punts de seixanta-nou possibles, vuit punts menys que l’AEC Manlleu, el líder de la categoria que aquesta jornada es va deixar dos punts després d’empatar davant la Unió Esportiva Can Gibert (2-2). Pel que fa als perseguidors dels argentonins, el CF Caldes va tornar a guanyar, mentre que CF Parets, UE Tossa, CD Bescanó i CD Montcada no van aconseguir sumar els tres punts i, per tant, es distancien de la lluita per la segona plaça que permet accedir al play-off ascens i que ara mateix ocupa l’Argentona.

L’onze que va presentar el FC Argentona davant al CE Banyoles. Font: FC Argentona

Després de l’aturada de Setmana Santa, els quadribarrats visitaran el Municipal del Centenari per enfrontar-se al CE Mataró en el derbi maresmenc de la Primera Catalana, que tindrà lloc el pròxim diumenge 7 d’abril a les cinc de la tarda.

En el partit de la primera volta, els argentonins van superar de forma còmoda i contundent al conjunt mataroní gràcies a les dianes de Badre, Dani Prieto i Édgar Velasco (3-0). Tot i això, la dinàmica de l’equip dirigit per Mario López, que ara mateix ocupa la catorzena posició de la classificació, és totalment diferent, ja que els groc-i-negres sumen dues victòries consecutives que els han permès situar-se a només quatre punts del FC Cardedeu, conjunt que avui dia marca la salvació. Per tant, el segon derbi de la temporada es preveu molt més igualat i intens que el de la primera volta.

CARA I CREU PELS SÈNIORS DEL CBA

El Sènior Masculí buscarà trencar la mala dinàmica, mentre que el Femení intentarà allargar la bona

L’equip entrenat per Jordi Ventura no aixeca el vol després de dues derrotes consecutives i ho intentarà fer davant el CB Santa Coloma, el novè classificat. Els groc-i-negres han baixat fins a la cinquena posició després d’haver perdut davant el CB Ciutat Vella (63-72) i el CB Vic (82-66), però saben que una victòria el pròxim dissabte 6 d’abril a la pista del Santa Coloma (19:30) els tornaria a posar en la lluita per la zona alta de la classificació, que l’ocupa ara mateix el CB Artés amb 15 victòries i 5 derrotes, dues menys que els argentonins, que sumen 13 victòries i 7 derrotes.

Pel que fa a l’equip d’Albert Illa, el Sènior Femení, va tornar a guanyar després de dues derrotes consecutives. Ho va fer a la pista del CB Tona, on van aconseguir la victòria després d’imposar-se amb superioritat per 52-68. El triomf va suposar deixar enrere a les locals en la classificació i tornar a mirar cap amunt, amb un balanç de 10 victòries i 10 derrotes, una més que el CB La Vall d’en Bas i el BCFontajau IN2IN, que ocupen de forma respectiva la cinquena i la quarta posició, amb 11 victòries i 9 derrotes.

El dissabte que ve, les argentonines rebran la complicada visita del líder de la categoria, el Club Natació Terrassa, a partir de les 17:45 hores de la tarda al Pavelló Municipal d’Argentona. Un hipotètic triomf suposaria una sobredosi de confiança per les d’Albert Illa, que s’aproparien a la zona alta de la classificació i acabarien de mesurar els seus objectius de cara al tram final de la temporada.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *