Darreres entrades

Derbi maresmenc a la vista

Views: 94

El FC Argentona visita aquest diumenge 7 d’abril el Municipal del Centenari per enfrontar-se al CE Mataró en el segon derbi de la temporada

per Bernat Oriol

El conjunt de Rafa Garro jugarà diumenge a partir de les cinc de la tarda un d’aquells partits marcats en vermell en el calendari. Els quadribarrats visiten els seus “veïns”, el Club Esportiu Mataró, en partit corresponent a la jornada número vint-i-quatre de la Primera Catalana.

En el desplaçament a Mataró els futbolistes argentonins no estaran sols, ja que s’espera que un gran nombre d’aficionats acompanyin i animin a l’equip en aquesta cita tan important i marcada per molts dels habitants d’Argentona i Mataró. Com ja va passar en el partit de la primera volta, s’espera que el camp presenti un ple i cap seient quedi lliure per presenciar un dels grans espectacles del futbol maresmenc. A diferència del partit de la primera volta, però, en el qual els homes de Rafa Garro es van imposar de forma contundent als mataronins (3-0) gràcies als gols de Dani Prieto, Badre i Édgar Velasco, s’espera un CE Mataró diferent, ja que suma dues victòries consecutives i un canvi de moral positiu, que fa veure els mataronins amb moltes possibilitats d’endur-se els tres punts del derbi.

Víctor Yustos, exjugador del Mataró, ara al FC Argentona. Font: FC Argentona

L’Argentona per la seva part, després de sis victòries consecutives, vol seguir amb la bona dinàmica i mantenir la distància als seus perseguidors respecte a la segona posició que ocupa a la classificació.

“Si el CE Mataró arriba bé el partit, nosaltres també”

Rafa Garro, a la prèvia del mitjà Esportiu Maresme, va voler remarcar el bon moment de forma del seu equip, que no només suma sis victòries seguides, sinó que suma vuit jornades sense conèixer la derrota. L’entrenador del FC Argentona va voler destacar la il·lusió que els fa aquest partit a molts jugadors i habitants del poble, però advertia també que la part emocional de jugar un derbi no els havia de passar factura, ja que els seus jugadors no han de tenir cap mena de pressió ni diumenge ni en el tram final de la temporada per tal d’aconseguir la segona plaça que els permet accedir al play-off ascens.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *