Darreres entrades

L’Argentona cau davant el Blanes

Views: 92

per Bernat Oriol

El conjunt de Rafa Garro no va poder sumar la vuitena victòria consecutiva ni tampoc retallar distàncies al líder, que es va deixar dos punts a Montcada

El CD Blanes va fer tocar de peus a terra al FC Argentona, que va desaprofitar l’oportunitat d’enganxar-se al líder de la categoria, l’AEC Manlleu. Els argentonins van veure com se’ls escapava la vuitena victòria seguida en un partit pla amb moltes interrupcions i sense gaires ocasions per part d’ambdós equips, però que es va acabar enduent el conjunt visitant gràcies a un solitari gol de David Busto al minut 66’ (0-1).

Mateix guió, doncs, que a la primera volta, ja que els quadribarrats van tornar a perdre davant el Blanes, amb el mateix resultat i després d’haver vençut en el derbi la jornada anterior. Una derrota que manté al FC Argentona segon amb 48 punts, set punts menys que el líder i sis punts més que el CF Caldes, tercer classificat que sí que va guanyar el seu partit corresponent.

L’onze del FC Argentona davant el CD Blanes. Font: FC Argentona

Quan falten cinc jornades pel final, sembla que l’objectiu dels homes de Rafa Garro acabarà sent disputar el play-off ascens a la Superlliga, ja que la distància a la classificació amb l’AEC Manlleu és lleugerament llarga, mentre que són sis punts els quals separen els argentonins amb el seu rival més directe, el CF Caldes, tercer classificat. Aquest dissabte 20 d’abril, a les 16:15 hores de la tarda, visiten el camp de la UE Can Gibert, conjunt que els quadribarrats van superar còmodament a la jornada 11 (2-0).

DURES DERROTES DELS SÈNIORS DEL CBA

Ambdós sèniors van caure derrotats de forma cruel aquest cap de setmana i veuen com les seves respectives aspiracions disminueixen

Per una banda, el Sènior Femení va caure derrotat de forma sorprenent a casa davant el JET Terrassa (58-60), fins aleshores el cuer de la classificació. Una derrota que deixa a les jugadores d’Albert Illa cinquenes, a dues victòries del BC Fontajau (quart classificat), abans de disputar el següent partit el pròxim diumenge 21 d’abril (17:45 hores) davant l’AE Minguella, setè classificat. Per altra banda, i precisament, contra l’AE Minguella, va perdre el Sènior Masculí. El conjunt de Jordi Ventura es va veure superat fora de casa (59-51) i va perdre d’aquesta manera l’oportunitat de vèncer a un dels seus rivals directes. La derrota deixa als grocs i negres sisens a la classificació abans d’enfrontar-se aquest pròxim dissabte 20 d’abril al CB Adepaf (onzè classificat) a partir de tres quarts de sis al Pavelló Municipal d’Argentona.