Darreres entrades

El líder visita Argentona

Views: 78

per Bernat Oriol

El Primer Equip del FC Argentona rep aquest dissabte 27 d’abril a l’AEC Manlleu, primer classificat de la Primera Catalana

Després de l’empat a Can Gibert i la derrota a casa davant el CD Blanes, el conjunt de Rafa Garro té una gran, però complicada oportunitat per retornar a la senda de la victòria i apropar-se als visitants, que necessiten només un punt per ser campions. La distància actual a la classificació entre locals i visitants és de nou punts, una distància que deixa pràcticament guanyada la lliga per l’AEC Manlleu, mentre que els argentonins intentaran aprofitar l’última oportunitat que tenen d’apropar-se al lideratge amb l’ajuda dels seus aficionats, ja que es preveu que el Municipal Raül Paloma presenti una de les millors entrades de la temporada.

L’atractiu del partit preveu una mobilització massiva de l’afició visitant a causa de la possibilitat de ser campions, però com ja ha demostrat altres vegades el públic argentoní, el conjunt de Rafa Garro no estarà sol i un gran nombre d’aficionats quadribarrats acompanyaran l’equip en un autèntic partidàs que començarà a partir de les sis de la tarda.

El partit de la primera volta se’l va endur l’AEC Manlleu (3-2). Font: Marina Arisa

gols inicials dels locals (3-2). Dissabte, els osonencs només necessiten un punt per certificar el títol de lliga i és per això que s’espera un Manlleu més conservador, el qual voldrà assegurar el campionat i anul·lar qualsevol mena d’apropament quadribarrat al cim de la classificació.

 

CARA I CREU PELS SÈNIORS DEL CBA

 

Victòria treballadíssima del sènior femení, mentre que el sènior masculí va caure, sorprenentment, a casa davant el CB Adepaf

Per una banda, les jugadores d’Albert Illa van superar l’AE Minguella (63-66), rival directe a la classificació que han deixat enrere després de sumar dotze partits guanyats i onze derrotes. Les grogues-i-negres són cinquenes a la classificació, a tan sols una victòria del quart classificat, el BC Fontajau. Aquest cap de setmana, diumenge 28 d’abril a les 19:30, reben la visita d’un altre rival directe, el CB La Vall d’en Bas, que és sisè a la classificació amb els mateixos números que les argentonines.

Per altra banda, a la Copa Catalunya Masculina, el conjunt entrenat per Sergi Ventura va patir una dura i sorprenent derrota a casa davant l’onzè classificat, el CB Adepaf, per un ajustat resultat de 60-69. La derrota va suposar un pas enrere de cara als objectius del tram final de temporada, ja que els groc-i-negres són sisens a la classificació amb un balanç de tretze victòries i deu derrotes. Dissabte 27 d’abril, visiten la pista del Bàsquet Safa Claror, dotzè classificat, a partir de les 18:00, en un duel que a priori, els argentonins haurien de sortir vencedors per tornar-se a enganxar a la part alta de la lliga.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *