Darreres entrades

Tres partits per somiar

Views: 106

per Bernat Oriol

El FC Argentona és només a tres partits d’aconseguir una fita històrica, disputar el play-off ascens a Lliga Elit

Tot i la mala dinàmica en les darreres tres jornades, en les quals el conjunt de Rafa Garro ha sumat un punt de nou possibles, els argentonins tenen un coixí de quatre punts respecte al seu principal perseguidor, el CF Caldes, a qui també té el “gol average” guanyat després de les dues victòries aconseguides al llarg de la temporada.

Demà, dissabte 4 de maig, a partir de les sis de la tarda i a porta tancada per motius exteriors al club quadribarrat, el FC Argentona visita el Municipal la Ferreira per enfrontar-se al CD Montcada, rival que ja va vèncer als de Rafa Garro en el partit d’anada de forma contundent (0-3) i sorprenent, ja que en aquells instants el Montcada estava en zona de descens. Ara mateix, però, la situació és totalment diferent pels locals, que són vuitens a la classificació i amb la permanència gairebé certificada.

L’AEC Manlleu va superar el passat dissabte als quadribarrats (0-1). Font: Marina Arisa

Després de la derrota davant el líder i campió de la categoria aquest passat dissabte a casa, el conjunt de Rafa Garro intentarà sortir de la mala dinàmica per apropar-se a la disputa del play-off d’ascens a Lliga Elit. Una victòria davant el CD Montcada i una derrota del CF Caldes a Blanes, deixaria el play-off matemàticament sentenciat pels argentonins.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *