Darreres entrades

A un pas del play-off

Views: 74

per Bernat Oriol Farrés

L’Argentona pot ser equip de play-off ascens si venç demà dissabte a les sis de la tarda al CF Parets davant d’un gran nombre d’aficionats argentonins

Argentona es vestirà demà de gala per intentar aconseguir una fita històrica, ja que s’espera que el camp de futbol municipal Raül Paloma estigui ple de gom a gom per ajudar els jugadors quadribarrats a ser equip de play-off d’ascens a Lliga Elit de forma matemàtica. El conjunt dirigit per Rafa Garro és només a una victòria d’aconseguir-ho després de la importantíssima victòria que van aconseguir els seus homes a Montcada dissabte passat gràcies al doblet que va marcar David Yustos (0-2).

Després d’assolir l’ascens la temporada passada, els quadribarrats estan a un pas de tornar-ho a fer per segon any consecutiu. Una fita totalment històrica pel fet, també, que és tan sols la segona temporada del club a la segona màxima divisió del futbol regional català. La possible gesta comporta que un gran nombre d’aficionats hi sigui present per animar als jugadors a través del “jugador número 12”, lema que ha utilitzat el mateix FC Argentona a les seves xarxes socials per aconseguir animar a la gent a venir.

L’afició del FC Argentona animant en el derbi. Font: GolCat

Per aconseguir-ho hauran de vèncer al CF Parets, rival que ja està matemàticament salvat i que tampoc té opcions de disputar la promoció d’ascens. En cas que els quadribarrats no siguin capaços de vèncer al club vallesà, podrien ser igualment equip de play-off sempre que el CF Caldes, tercer classificat, perdi el seu partit davant la UE Can Gibert, ja que la distància actual entre els dos clubs a la classificació és de quatre punts quan falten dues jornades.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *