per Bernat Oriol

L’Argentona fa història i és de play-off

El conjunt quadribarrat disputarà la promoció d’ascens a Lliga Elit després de superar el CF Parets al Raül Paloma, que va presentar un ple absolut

Els argentonins disputaran el play-off ascens d’ascens gràcies al gran triomf que van aconseguir davant el CF Parets, que tot i no jugar-se res va plantar cara al conjunt de Rafa Garro. A falta d’una jornada, el FC Argentona es va assegurar una plaça en el sorteig de les semifinals de la promoció, on s’enfrontarà al FC Martinenc, l’Atlètic Sant Just o el San Juan AT. de Montcada.

En un duel marcat per la possibilitat d’aconseguir una fita històrica, l’afició argentonina no va fallar i va omplir tot el camp de futbol, que va presentar una de les millors entrades de la temporada i a més a més, una grandissima entrada infantil, ja que la majoria dels nens i nenes del futbol base del club no van voler-se perdre l’oportunitat d’animar al seu equip, el qual van donar suport des del primer minut del partit. Un partit que no va començar de la millor manera pels locals després que l’argentoní Sergi Llavaneras avancés als visitants des dels onze metres en el minut vint-i-vuit de la primera meitat.

La celebració conjunta després del gol de Kevin. Font: FC Argentona

Tot i així, Andrés Gonzalez, a falta de tres minuts pel final del primer temps, va empatar el matx i va deixar l’1-1 al marcador abans del descans. A la segona part, un Argentona llançat a pels tres punts va aconseguir veure porta a falta de deu minuts pel final, quan Kevin va aprofitar una assitència d’Aitor per posar als locals per davant en el marcador. Deu minuts més tard, a falta d’un minut pel final del partit, Adrià Pacheco va sentenciar el duel després de quedar-se sol davant el porter i d’aquesta forma, sentenciar també la disputa del play-off per part dels argentonins. Un cop el xiulet final de l’àrbitre, la bogeria va esclatar i jugadors i aficionats van dur a terme una sèrie de celebracions conjuntes per celebrar la fita històrica i començar a preparar-se ja de cara al primer partit de la promoció.