Darreres entrades

Cuina Argentona SCCL tanca els fogons

Views: 116

per Jaume Buera i Creizet

Núria Rovira i Anna Rectoret, membres de la cooperativa Cuina Argentona SCCL, pleguen de la cuina de l’Escola Argentona després de treballar-hi 31 anys fent el dinar de molts alumnes de primària d’Argentona.

L’any 2003 el butlletí informatiu del servei municipal de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Argentona “SEMPRE” va publicar l’article, que us reproduïm a continuació, en el qual considerava la cooperativa formada per Anna Rectoret, Carme Famadas, Maria Soler i Núria Rovira un bon exemple d’iniciativa empresarial de dones:

Onze anys després ha arribat el moment de la jubilació de l’Anna i la Núria. Per aquest motiu el digital cultural ha parlat amb elles perquè ens expliquessin la seva aventura.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

2 thoughts on “Cuina Argentona SCCL tanca els fogons

  1. Es mereixen una jubilació com cal, pel molt que han treballat alimentant centenars de petits argentonins. No cal ni dir que la seva cuina era autènticament casolana, de proximitat, boníssima, tenien una santa paciència i no com els càterings de les grans empreses que tenim ara, en general.
    Dit això, llàstima que la Carme ja no hi sigui per viure aquest moment històric.

  2. Els meus nets , varen rebre el benefici de tenir aquet equip , a primaria , al Francesc Burniol , dono fe que eren unes persones exepcionals , elles estimaven als nens i ells a elles ,un gran record de la Carme en epoques diferents de la nostre vida ,teniem la mateixa edat , ens vem trobar a las monges , mes tard a l’escola i també en les celebrecions dels nats el 44 , gran record d’ ella va ser gran persona 🌷💐❤️🕊️

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *