Darreres entrades

Nova temporada, noves il·lusions

Views: 36

per Bernat Oriol

El FC Argentona comença una nova aventura a Primera Catalana després d’una fantàstica temporada

La temporada 2023/2024 ja és aigua passada a la ZEM Raül Paloma. El conjunt dirigit, un any més, per Rafa Garro, va iniciar la pretemporada el passat 19 d’agost amb diverses cares renovades i d’altres de noves.

Per una banda, el bloc principal de la plantilla de la passada temporada seguirà un any més a les ordres de Garro, qui comptarà amb peces clau com el capità Daniel Olmeda “Peque”, Albert Groult, els germans Yustos, Sergi Sánchez, Édgar Veslasco, Badre o el golejador Kevin Velázquez, així com, els argentonins Joan Guillamat, Aitor Hernández, Francesc Fortí i Guillem Conesa. Garro, només perd a Héctor Marín, qui pràcticament no ha disfrutat de partits al club a causa de les seves greus lesions, Andrés González, qui ha tornat a l’Atlètic Club Sant Pol i Adrià Pacheco “Pache”.

Els jugadors del FC Argentona després de la final del play-off de la temporada passada.

D’altra banda, el club quadribarrat s’ha reforçat amb set incorporacions: Gerard León, central esquerrà procedent del CF Montcada de Primera Catalana; Omar Dambelleh, davanter de la UD Cirera; Mady Traoré, davanter del CF Ametlla; Pau Expósito, lateral dret procedent de la UE Sant Andreu i el davanter David Vacas, qui “torna a casa”. Les altres dues incorporacions provenen del filial del mateix club, tant el central Luís Morenilla com el migcampista Roger Pascual, formaran part de la primera plantilla.

La nova temporada, doncs, ja és una realitat i el conjunt argentoní ja ha disputat els seus dos primers amistosos de la pretemporada. Els quadribarrats es van estrenar amb derrota el passat 27 d’agost a casa davant el FC Cardedeu, qui va endur-se el partit per la mínima (0-1). Dissabte 31 d’agost, però, davant el UD Parc, l’Argentona va sumar la primera victòria (1-0) gràcies a un solitari gol del nou fitxatge, Omar Dambelleh.

Dijous 5 de setembre, els argentonins reben al FC Martinenc en el tercer test de pretemporada, mentre que encara els quedarà jugar davant el FC Sant Cugat, el CCD Turó Peira i la UE Rubí, abans d’iniciar la lliga el 22 de setembre davant el CE Bescanó.

El segon equip i els altres equips del club també estan ja en marxa.

Al FC Argentona, però, no només ha iniciat la pretemporada el Primer Equip, ja que tots els equips del futbol base del club ja estan en marxa des del dilluns 2 de setembre. Els jugadors i jugadores quadribarrats ja s’estan preparant per una nova temporada, la número 102 del club.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *