Darreres entrades

Los Bridgerton

Views: 34

per Max Gómez

En aquest nou número del digital us vull recomanar “Los Bridgerton”, una sèrie que consta de tres temporades de 8 capítols cadascuna.

En les tres temporades la protagonista és una escriptora anònima, Lady Whistledown, que ha escrit un diari de xafarderies, ple d’escàndols, sobre l’alta societat londinenca en el Període de Regència en el Regne Unit. El diari parla principalment de les dues famílies: els Bridgerton i els Featherington i genera molt enrenou entre els implicats i els lectors, ja que el tema principal és quan les noies joves es presenten en societat per trobar marit.

Cada temporada se centra en el casament d’un dels germans. Explica tot el procés sencer d’enamorament i fa una indagació de la vida burgesa de les famílies.

Los Bridgerton és una sèrie que m’ha cridat molt l’atenció perquè , a part de ser molt addictiva, mostra amb exactitud com vivia l’alta societat d’aquella època a Gran Bretanya on les dones tenien moltes dificultats per ser visibles. Així doncs, la sèrie presenta una idea molt feminista a cada capítol i ens fa comparar la vida d’aquell moment amb la d’ara que, tot i que encara ha de millorar molt, mostra els grans esforços que s’han fet per poder arribar a la situació d’avui.

També cal destacar l’ambientació i l’atrezzo de la sèrie que són molt encertats.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *