Darreres entrades

Argentona-Bescanó, de primer plat

Views: 23

per Bernat Oriol

El FC Argentona començarà la seva tercera temporada a Primera Catalana davant un vell conegut, el CE Bescanó a la ZEM Raül Paloma

Dissabte 21 de setembre, a partir de les sis de la tarda, l’Argentona i el Bescanó es veuran les cares en la primera jornada de lliga. Els homes de Rafa Garro reben un vell conegut en la seva tercera temporada a Primera Catalana.

Després d’una temporada històrica, que va acabar a les portes de la final del play-off ascens, els argentonins tenen com a objectiu primordial salvar-se matemàticament quan abans millor per posteriorment poder abordar objectius més ambiciosos. Des del club consideren clau la permanència a primera per tal de tenir estabilitat.

La pretemporada ja és història després d’haver-se disputat el darrer partit d’aquesta al Municipal de Can Roses. El conjunt de Rafa Garro ha disputat un total de sis partits amb un balanç d’una victòria, un empat i quatre derrotes.

L’onze que va presentar l’Argentona davant el FC Sant Cugat. Font: FC Argentona

Tot i que el balanç ha estat negatiu en quant a resultats, la pretemporada ha servit als de Garro per posar-se a to, així com l’adaptació dels nous fitxatges. El primer partit va acabar amb derrota per la mínima davant el FC Cardedeu (0-1), mentre que en el segon test va succeir la inversa, ja que els quadribarrats van superar la UD Parc (1-0). La resta de partits van finalitzar amb un empat davant el FC Martinenc (1-1) i tres derrotes davant Sant Cugat (2-1), Turó Peira (2-3) i Rubí (1-0).

L’Argentona afronta tres jornades consecutives a casa davant CE Bescanó, EC Granollers i UE Mollet. Una oportunitat per començar de la millor manera possible i aconseguir un bon coixí de punts abans d’afrontar la primera jornada fora de casa, davant el CD Montcada, en partit corresponent a la quarta jornada de lliga.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *