Darreres entrades

El digital del Llaç

Views: 297

per consell de redacció

L’any 1985 va sortir el número doble 107-108 corresponent als mesos de novembre i desembre de la revista Llaç. El consell de redacció format per: Pep Famadas, Rosa Masó, Salvador Calafell, Mike Gavin, Assumpta Boba, Gemma Nicolau, Vador Casas, Roc Melillas i Jaume Buera van convocar una reunió pel dimarts 7 de gener de 1986 al primer pis del Casal d’Argentona per renovar el consell de redacció.

Aquell va acabar sent l’últim número de la revista.

Han passat 38 anys i la revista torna a sortir transformada en un digital cultural: en-llaç. La nova etapa comença amb un consell de redacció format per: Bernat Oriol, Carla Sánchez, Maxwell Gómez, Farners Burguera, Esperança Castan en representació de la coral, Isabel Cuñat, Rosa Vila, Montse Rodó, Jaume Buera i amb la col·laboració en aquest número de Cristina Villa, Dilan Torres, Jordi Torres, Jesús Joglar, Miquel Vila, Carla Gensana, Martí Homs, Clara Elias i Nerea Cayetano de l’Institut d’Argentona, Llibreria Casabella i Llibreria Arenas.

Amb aquest digital intentarem difondre les activitats culturals que es facin a Argentona i comptem amb tots vosaltres perquè aquesta nova etapa tiri endavant. Gràcies.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

6 thoughts on “El digital del Llaç

  1. És una satisfacció veure el nom LLAÇ després de més de 30 anys de silenci.
    Quasi sembla impossible que hagin passat més de 30anys. Sembla un obrir i tancar la vista i ja han passat!

    Però quantes coses que han passat? i quantes persones han passat per les nostres vides? Les trobem a faltar molt… Ja sabem que és llei de vida però… hi ha hagut persones que han marxat massa d’hora i ara estarien orgulloses de veure en nom LLAÇ en edició digital.

    Donem la benvinguda a aquesta iniciativa, SORT I ENDAVANT!!
    Rosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *