Darreres entrades

Púding

Views: 176

per Isabel Cuñat

INGREDIENTS:

150 gr, de pa sec

500 cl de llet

250 g de sucre (100 gr, són per fer el sucre cremat)

100 g panses sultanes

4 ous, 1 llimona, 50 cl de licor

Es fa bullir la llet amb la ratlladura de llimona.

Es posa el pa sec a remullar amb la llet fins que quedin unes farinetes fines. És millor que el pa no sigui de pagès.

Es baten el ous com per fer una truita i s’afegeixen a la barreja preparada amb el sucre, les panses que les haurem remullat abans en el licor (qualsevol licor que tingueu a mà).

Es fa sucre cremat amb 100 gr de sucre, unes gotes de suc de llimona i dues cullerades d’aigua. Amb aquest sucre caramelitzat s’unta un motlle, tot fent que llisqui per les parets.

S’hi tira la barreja i es cou al forn, ja calent, al bany maria durant una hora. Per assegurar-vos que ja és cuit, el punxeu amb una forquilla o un escuradents que ha de sortir net.

El desemmotlleu quan sigui fred.

Bon profit!

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *