Darreres entrades

la música que li agrada a …

Views: 177

per Maxwell Gómez Gómez

Sóc en Maxwell Gómez i m’ha costat molt escollir algunes cançons per recomanar, ja que tinc una àmplia varietat de gustos musicals, però sens dubte, havia d’escollir entre els grups i cantants que més m’agraden.

La primera cançó que recomano és “Conozco un lugar” de Fito y Fitipaldis. És una cançó que la escolto almenys una vegada al dia; em centro molt en la instrumentació , però la lletra conté moltes metàfores i em fa pensar. Una de les frases que més m’agrada diu “Y si me quieres dibujar prefiero gris, y si me quieres olvidar me marcho yo“.

Un altre cantant que també recomano és Two feet. Fa música indie i molts el coneixereu per les seves cançons “I feel like I’m drowning i “Go fuck yourself“, per les seves lletres amb connotacions sexuals. Recomano també la cançó “Lost the game. Two feet és conscient que els seus temes s’utilitzen en altres contextos; té molt bona instrumentació i si parem atenció a les lletres tothom s’hi pot sentir identificat en algun moment de la seva vida..

Ja per acabar, volia recomanar una cançó de BTS i una d’Arctic Monkeys. De BTS és difícil escollir, ja que té cançons molt variades; personalment m’agrada molt “Filter” pel seu ritme i perquè sona la guitarra espanyola.

D’Arctic Monkeys us recomano “I wanna be yours” que és una cançó bastant profunda.

Agraeixo molt haver tingut aquest espai per poder-nos expresar els joves. És una bona manera de tenir-nos tots connectats.

Les cançons recomenades les podeu escoltar a la llista de Spotify d’en-llaç.

https://open.spotify.com/playlist/6BP5hbvlEJo7qWz19R5Zh?si=o-iTsQ29QOmBEp8q_G1CpA

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *