Darreres entrades

esports a argentona

Views: 81

UNA REESTRENA D’INSOMNI

per Bernat Oriol

La reestrena a Primera Catalana no està tenint el mateix guió que el de la temporada 2019-2020 pel FC Argentona, que és segon a la classificació del grup 1 de la segona màxima divisió del futbol regional català. Els homes de Rafa Garro han sumat 36 punts de 60 punts possibles amb un balanç positiu de deu victòries, sis empats i quatre derrotes. Per davant, només hi té el AEC Manlleu amb 46 punts, deu més que els quadribarrats, que ara mateix es troben a posició de play-off d’ascens a Lliga Elit, això sí, amb tan sols un punt d’avantatge respecte al CF Caldes, que és tercer amb 35 punts.

Després d’un inici de campionat impecable, amb nou jornades invictes, els argentonins van perdre la imbatibilitat a Blanes (1-0) en partit corresponent a la jornada 10 del campionat. Aquesta derrota va significar l’inici d’una mala dinàmica pels de Garro, ja que només van aconseguir una victòria en set partits. No obstant això, tot i els mals resultats, les bones sensacions i el bon joc hi seguia present, fins a traduir-se en la jornada 18 a Caldes, on els quadribarrats van aconseguir una importantíssima victòria per 0-2 davant un dels seus rivals directes. Des de llavors sumen tres triomfs consecutius que els permeten seguir somiant amb un hipotètic play-off d’ascens quan falten deu jornades per disputar-se.

El dissabte 9 de març, s’enfronten a casa, a partir de les cinc de la tarda, al CF Mollet (tretzè classificat), en un partit transcendental per les aspiracions de l’equip.

Celebració conjunta dels jugadors del FC Argentona davant el CE Mataró. Font: Pep Morata.

BÀSQUET A L’ALTURA

Els dos Sèniors A del Club Bàsquet Argentona (CBA) estan oferint una molt bona imatge en les seves respectives competicions. El sènior masculí A és segon a Copa Catalunya (la sisena màxima divisió de bàsquet nacional) amb un balanç de tretze victòries i cinc derrotes, una derrota més respecte al líder, el CB Artés, que en suma quatre i que, per tant, suma catorze victòries, una més que els argentonins. Després d’assolir l’ascens la temporada passada, el primer equip del CBA dirigit per Jordi Ventura i Sergio Artega està duent a terme una estrena immillorable que el fa ser el segon millor equip de la lliga i també el més anotador, amb un total de 1326 punts a favor. Per altra banda, un altre punt a destacar són els diversos debuts que s’han anat produint jornada rere jornada de jugadors de la mateixa base del club.

El dissabte 9 de març, els groc i negres visitaran la pista del CB Vic, el cinquè classificat, a partir de les 18:00 de la tarda.

Pel que fa al sènior femení, dirigit per Albert Illa i Albert Ponsa, és sisè a Primera Catalana amb un balanç de nou victòries i nou derrotes, a una victòria del cinquè i el quart classificat, que en sumen deu. Després d’assolir l’ascens el passat 13 de maig, el CBA va iniciar la temporada a Primera Catalana amb un canvi a la banqueta després de la marxa de l’entrenadora de l’equip, Susanna Portabella. El començament de temporada va ser un procés d’adaptació per les jugadores grogues i negres, que van començar la competició amb una dinàmica un pèl irregular. Malgrat aquest inici, les d’Albert Illa segueixen lluitant per situar-se a la part alta de la classificació, tot i que la recent derrota a la pista del cuer, aquesta última jornada, va descol·locar una mica més les aspiracions de l’equip.

El diumenge 10 de març, a les 19:30, reben el vuitè classificat, el CE Sant Nicolau, a casa, el seu fortí, on amb l’afició són més fortes.


Les jugadores del Sènior Femení A celebrant la novena victòria de la temporada. Font: CBA.

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobriu-ne més des de

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint