Darreres entrades

Amanida de rap i llagostins

Views: 132

per Isabel Cuñat

Ingredients:

  • 1 tall de rap per persona
  • 4 llagostins
  • 5 musclos ja oberts
  • 1 tomàquet, pebrot verd i pebrot vermell.
  • Sal, pebre negre, una fulla de llaurer
  • Una closca de petxina de pelegrí buida (opcional)

    Preparació:

    En un recipient poseu aigua amb sal, pebre i la fulla de llaurer.

    Quan l’aigua arrenqui el bull  hi podeu tirar el rap i els llagostins, deixeu que bulli uns cinc minuts. Ho escorreu.

     Traieu la closca dels musclos.

     Talleu les verdures  a daus.

    Talleu làmines de tomàquet fines, per cobrir el fons de la petxina i ja podeu anar muntant el plat ( o la closca de la petxina) al vostre gust.

    És un plat ràpid de fer, que va molt bé pels dies de calor. El podeu amanir amb oli d’oliva, salsa rosa o també una vinagreta.

    Es pot preparar al matí i deixar-lo a la nevera. Bon profit!

    fotografies d’Isabel Cuñat

    redacció

    Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    *

    *