per Isabel Cuñat
Ingredients:
- 1 tall de rap per persona
- 4 llagostins
- 5 musclos ja oberts
- 1 tomàquet, pebrot verd i pebrot vermell.
- Sal, pebre negre, una fulla de llaurer
- Una closca de petxina de pelegrí buida (opcional)
Preparació:
En un recipient poseu aigua amb sal, pebre i la fulla de llaurer.
Quan l’aigua arrenqui el bull hi podeu tirar el rap i els llagostins, deixeu que bulli uns cinc minuts. Ho escorreu.
Traieu la closca dels musclos.
Talleu les verdures a daus.
Talleu làmines de tomàquet fines, per cobrir el fons de la petxina i ja podeu anar muntant el plat ( o la closca de la petxina) al vostre gust.
És un plat ràpid de fer, que va molt bé pels dies de calor. El podeu amanir amb oli d’oliva, salsa rosa o també una vinagreta.
Es pot preparar al matí i deixar-lo a la nevera. Bon profit!

