Darreres entrades

Llom fred amb taronja

Views: 120

per Isabel Cuñat Botey

Ingredients:

  • 1 quilo de llom amb un sol tros
  • Sucre
  • Suc de taronja natural
  • Sal i pebre negre
  • Vi ranci o bé licor de taronja
  • 1 cullerada de Maizena

Preparació:

Poseu la cassola al foc i hi afegiu el sucre i el suc de taronja. Quan arrenqui el bull, hi afegiu el llom salat i empebrat.  Amb la mateixa cassola el podeu acabar de coure al forn a 180°.

Es deixa coure una ½ hora, donant-li la volta un parell de vegades i afegiu-li el vi ranci. Un cop cuit separeu el llom del suc perquè es vagi refredant i poder-lo tallar més fàcilment.

 Amb la cassola i el suc encara al foc, talleu una taronja a rodanxes fines, les adjunteu al suc, les deixeu coure uns cinc minuts i serviran per adornar el plat.

Afegiu una cullerada de Maizena per lligar el suc.

El podeu acompanyar amb un puré de patata

Bon profit!

Llom fred amb taronja

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*