Darreres entrades

Llonzes de porc

Views: 186

per Isabel Cuñat

Llonzes de porc amb pomes i prunes

Ingredients per a quatre persones

  • 4 Llonzes de porc (totes en un tros)
  • 3 Pomes Golden
  • 8 Prunes
  • 1 Ceba
  • 1 cap d’alls
  • 3 Tomàquets
  • 1 pastanaga
  • Oli d’oliva, mantega, sucre i branca de canyella
  • Sal i pebre, llor i farigola

 Preparació:                            

Saleu i empebreu el tros de les 4 llonzes de porc.

Poseu una cassola al foc i hi afegiu oli. Quan estigui calent hi enrossiu la carn. Quan aquesta ja hagi agafat color, hi ajunteu la ceba, la pastanaga, el cap d’alls, els tomàquets, una poma i la branca de canyella.

És millor fer aquesta segona cocció al forn ja calent a 180° C. A mitja cocció hi tireu el vi ranci.

Deixeu que vagi coent, en total uns 60 minuts.

Peleu i talleu a quarts les dues pomes restants. Poseu una cassoleta amb una mica de mantega al foc i saltegeu les pomes que heu tallat.

Quan ja tingueu la carn cuita, passeu la bresa pel xinès. Ho aboqueu a la cassola junt amb les pomes i les prunes que haureu escaldat prèviament. Ho deixeu coure uns moments tot junt i ja estarà a punt per menjar. Podeu adornar el plat amb amb un branquilló de farigola.

Bon profit!

Llonzes de porc amb pomes i prunes

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*