per Isabel Cuñat Botey
Ingredients:
100 g de farina
50 g de mantega
125 cl de llet
150 g de bacallà
3 ous
Sal, Julivert
2 grans d’all
2 cullerades d’oli d’oliva
Oli de Gira-sol
Preparació:
Poseu una cassola al foc, amb la llet, la mantega i un polset de sal.
Així que comenci a bullir hi ajunteu la farina prèviament tamisada , la tireu tota de cop, es deixa coure uns minuts.
En una paella amb les dues cullerades d’oli si salta el bacallà dessalat, escorregut i esmicolat junt amb els alls i el julivert. Ho deixeu coure uns moments.
Ja es pot ajuntar amb la farina, hi afegiu els ous d’un en un per poder-ho anar treballant, ho rectifiqueu de sal. Ha de quedar una pasta cremosa.
Deixeu reposar la pasta mitja hora i ja estarà a punt per fregir amb l’oli de gira-sol calent.
Bon Profit!!!

