Darreres entrades

Bunyols de bacallà

Views: 125

per Isabel Cuñat Botey

Ingredients:

100 g de farina

50 g de mantega

125 cl de llet

150 g de bacallà

3 ous

Sal, Julivert

2 grans d’all

2 cullerades d’oli d’oliva

Oli de Gira-sol

Preparació:

Poseu una cassola al foc, amb la llet, la mantega i un polset de sal.

Així que comenci a bullir hi ajunteu la farina prèviament tamisada , la tireu tota de cop, es deixa coure uns minuts.

En una paella amb les dues cullerades d’oli si salta el bacallà dessalat, escorregut i esmicolat junt amb els alls i el julivert. Ho deixeu coure uns moments.

Ja es pot ajuntar amb la farina, hi afegiu els ous d’un en un per poder-ho anar treballant, ho rectifiqueu de sal. Ha de quedar una pasta cremosa.

Deixeu reposar la pasta mitja hora i ja estarà a punt per fregir amb l’oli de gira-sol calent.

Bon Profit!!!

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*