Darreres entrades

Lassanya de patata

Views: 161

per Isabel Cuñat

Lassanya de patata amb pernil i formatge

Ingredients per preparar la lassanya de patata amb pernil i formatge

Ingredients per a quatre persones:

  •  4 patates mida grossa
  •  150 g de pernil dolç tallat fi.
  •  200 g de formatge ratllat.
  •  30 g de mantega
  • sal

Preparació:

En una safata que pugui anar al forn s’unta amb una part de la mantega.  Un cop pelades les patates les talleu a làmines molt fines. Si les talleu amb una mandolina millor.

Saleu les patates i les poseu per capes a la plata, que ja teniu preparada, de la següent manera:

una capa de patates, una de pernil i una de formatge ratllat.

Repetiu l’operació dues vegades. A sobre hi ha de quedar una capa de formatge. Hi afegiu la resta de la mantega en forma de daus.

Tapeu la plata amb paper d’alumini, la poseu a coure al forn uns 60 minuts a una temperatura de 160 graus.

Aquest plat resulta econòmic i és molt bo.

Bon profit!

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*