per Isabel Cuñat
Ingredients per a dues persones:
- 2 talls de salmó
- 1 taronja
- 1 llimona
- 1/5 litre de suc de taronja natural
- Vi blanc
- Sal
- Pebre
- Maizena
Agafeu les pells de la taronja i la llimona sense la part blanca. Talleu les pells en tires fines, poseu-les en un cassó amb una mica d’aigua fins que arrenquin el bull i les escorreu.
Col·loqueu els talls de salmó, que haureu salpebrat abans, en una safata que pugui anar al forn.
Poseu en marxa el forn a 190º C.
Poseu els sucs de taronja i de llimona en un cassó i hi Afegiu una copeta de vi blanc i una cullerada de cafè de Maizena. Ho remaneu i ho poseu al foc fins que torni a arrencar el bull.
Tireu la barreja a la safata amb el salmó i hi afegiu per sobre les pells de taronja i llimona .
Poseu la safata al forn durant 15 minuts a 190º C.
Bon profit!