Darreres entrades

Salmó amb taronja

Views: 99

per Isabel Cuñat

Ingredients per a dues persones:

  • 2 talls de salmó
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • 1/5 litre de suc de taronja natural
  • Vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • Maizena

Agafeu les pells de la taronja i la llimona sense la part blanca. Talleu les pells en tires fines, poseu-les en un cassó amb una mica d’aigua fins que arrenquin el bull i les escorreu.

Col·loqueu els talls de salmó, que haureu salpebrat abans, en una safata que pugui anar al forn.

Poseu en marxa el forn a 190º C.

Poseu els sucs de taronja i de llimona en un cassó i hi Afegiu una copeta de vi blanc i una cullerada de cafè de Maizena. Ho remaneu i ho poseu al foc fins que torni a arrencar el bull.

Tireu la barreja a la safata amb el salmó i hi afegiu per sobre les pells de taronja i llimona .

Poseu la safata al forn durant 15 minuts a 190º C.

Bon profit!

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *