Darreres entrades

Sardines en escabetx

Views: 27

per Isabel Cuñat

Ingredients per a quatre persones:

Ingredients:

  • Sardines
  • 250 cl oli d’oliva
  • 200 g de farina
  • 200 cl de vinagre
  • 250 g de pebre vermell
  • Una ceba
  • Una cabeça d’alls
  • Una pastanaga
  • Una cullerada de pebre negre en gra
  • Unes fulles de llorer
  • Una branquilló de farigola
  • Sal

Enfarineu Les sardines ja netes i salades.

En una paella amb l’oli les fregiu i les reserveu.

A la mateixa paella, on heu fregit les sardines amb l’oli, hi afegiu la ceba tallada a làmines fines conjuntament amb els grans d’all, la pastanaga, les fulles de llorer i la farigola.

Ho deixeu coure amb el foc no gaire fort. Tot seguit hi afegiu el pebre vermell,  aneu amb compte que no es cremi. Deixa-ho coure uns minuts i ja fora del foc hi afegiu el vinagre. Quan seguí fred ja podeu ajuntar-ho amb les sardines.

Aquest escabetx pot servir també per altres tipus de peix.

Ho deixeu reposar uns dies a la nevera i bon profit!

Sardines en escabetx

redacció

Som un digital cultural que intentarà difondre les activitats culturals que es facin a Argentona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *